WOOOD Outdoor Schommelstoel ‘Minka’ Rattan | 8714713195831

WOOOD Outdoor Schommelstoel Minka RattanComfortabele schommelstoelGemaakt van rattan Geschikt voor in- & oudoorAfmetingen: H 76 cm x B 56 cm x D 76 cm
Deze comfortabele Minka schommelstoel, uit de outdoor-collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD, is een aanwinst voor iedere zithoek. Door de stevige zitting en het afgeronde onderstel is deze stoel perfect voor een koffiemomentje met een goed boek. Het gebruik van kunstmatig rattan in de zitting geeft de gewilde bohemien beach-look, maar zorgt er ook voor dat de Minke schommelstoel geschikt is voor in- en outdoor gebruik!OutdoorOutdoor Bescherm de meubelen tegen harde regenval, nachtvorst en de winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubelen binnenshuis overwinteren.
MateriaalRattan is de kunststof variant van het natuurlijke rotan. Rattan is een zeer sterk product en heeft een hoge flexibiliteit, dit zorgt ervoor dat rattan een lange levensduur heeft. Rattan wordt gekleurd naar de natuurgetrouwe lichtgele kleur of in iedere andere kleur naar wens. Rattan heeft dezelfde kenmerken als rotan, zoals verdikkingen, oneffenheden en mogelijk opvallende kleurnuances.
De poten van de schommelstoel zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een zeer lichtgewicht, sterk en flexibel. Aluminium is heeft een corrosiewerende werking en is daarom eveneens zeer geschikt voor outdoor gebruik.
Afmetingen
– Hoogte: 76 cm
– Breedte: 56 cm
– Diepte: 76 cm
– Zithoogte: 42 cm
– Vloer tot onderkant zitvlak: 41 cm
– Zitbreedte: 41 cm
– Zitdiepte: 41 cm
– Poothoogte: 38,5 cm
– Poothoogte tot vloer: 38,5 cm
– Pootdikte: liggend 2,5 cm, staand 1,5 cm
– Pootbreedte : 54 cm, tussenstuk 49 cm
– Pootbreedte zijkant: 75 cm
– Rugleuning hoogte: 40 cm
– Draaggewicht: 100 kg
– Gewicht: 8 kg
Onderhoud
Door de nabootsing van het natuurproduct rotan, is het rattan item ook zeer natuurlijk gevormd. Items uit dezelfde serie hebben overigens een hoge vorm- en kleurvastheid. Houd het rattan item wekelijks schoon met een lichtvochtige, schone doek. Een rattan item behoeft geen extra behandeling of bescherming. Alle aluminium items uit de collectie zijn grondig behandeld en vragen dus niet om een herbehandeling. Behandeld aluminium is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek, het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat.
Levering
Het artikel wordt geleverd in één pakket met een minimale afname van één stuk. Het artikel is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Bij binnenshuis gebruik: plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten, dit voorkomt beschadigingen.Eigenschappen:Merk: WOOODMateriaal: Zitting van rattan en aluminium onderstelMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenHoogte rugleuning: 40 cmZithoogte: 42 cmZitbreedte: 41 cmZitdiepte: 41 cmBreedte: 56 cmDiepte: 76 cmHoogte: 76 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie