WOOOD Outdoor Bijzettafel ‘Fer’ kleur Groen, Ø70cm | 8714713127832

WOOOD Outdoor Bijzettafel Fer Ø70cmStrakke, slanke bijzettafelGepoedercoat zwart metaalIn meerdere kleuren en matenAfmetingen: H 40 cm x Ø 70 cm
Bijzettafel Fer komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De tafel is vervaardigd uit metaal met een gepoedercoate finish. Door deze afwerking krijgt het tafeltje een modern en strak karakter.
De bijzettafel heeft een tafelblad met een diameter van Ø70 cm en een dikte van 1 cm. De poothoogte is 39cm. De dikte van de poten is 1,5 x 4 cm. Het maximale draaggewicht van de bijzettafel is 30 kg.
Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer. Door de waterproof coating is de bijzettafel ook geschikt voor buiten.
Geschikt voor binnen en buiten gebruik
Bescherm de meubelen tegen regen, nacht en winterperiode met een
plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubelen
binnenshuis overwinteren.
Tip: Zorg er steeds voor dat houten meubelen niet in een plas water kunnen
staan, of dat er water blijft staan op de meubelen na een regenbui. Het water zal in het hout trekken en randen vertonen na verloop van tijd. Deze vlekken zijn niet altijd eenvoudig te verwijderen. Verwijder overige vlekken met een neutrale zeep. Gebruik geen chemische middelen of hoge druk reiniger.Leverbaar in 2 verschillende kleuren:GroenZwartEigenschappen:Merk: WOOODMateriaal: MetaalMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenLengte: 70 cmBreedte: 70 cmHoogte: 40 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie