WOOOD Klapstoel ‘Lois’ kleur Donkerbruin | 8714713127405

WOOOD Klapstoel LoisComfortabele klapstoelNaturel hout met weefstructuur van polyethyleenLeuk te combineren met voetenbankjeAfmetingen: H 73 cm x B 60 x D 78 cm
De Lois stoel uit de WOOOD collectie is de ideale stoel om helemaal tot rust te komen. Het grote zitvlak en de licht hellende zitting zorgen voor optimaal zitcomfort. De zitting kent een geweven structuur van polyethyleen. Het frame is gemaakt van hout.
De Lois stoel heeft de volgende afmetingen (hxbxd): 73x60x78 cm. De zithoogte is 35 cm, de zitdiepte is 39 cm en de zitbreedte is 55,5 cm. Het betreft een klapstoel, er is dan ook geen montage nodig. Het maximale draaggewicht van de stoel is 100 kg.
De Lois stoel is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Bescherm de stoelen tegen regen, nacht en winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubels binnenshuis overwinteren.
Tip: Zorg er steeds voor dat houten meubelen niet in een plas water kunnen staan, of dat er water blijft staan op de meubelen na een regenbui. Het water zal in het hout trekken en zal vlekken vertonen na verloop van tijd. Deze vlekken zijn niet altijd eenvoudig te verwijderen.Leverbaar in 2 verschillende kleuren:DonkerbruinNaturelEigenschappen:Merk: WOOODMateriaal: Frame van hout en zitting van geweven structuur van polyethyleenMontage: Volledig afgemonteerd geleverdBreedte: 60 cmDiepte: 78 cmHoogte: 73 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie