Exotan Outdoor Hocker/Bijzettafel ‘Alatna’ Wicker, 43cm | 8714713196050

Exotan Outdoor Hocker/Bijzettafel Alatna Wicker, 43cmLichtgewicht hockerGemaakt van wickerGeschikt voor in- & oudoorAfmetingen: H 33 cm x B 43 cm x D 43 cm
Maak jouw terras of balkon klaar voor de warme dagen met de Alatna hocker van het Nederlandse merk Exotan. De hocker is gemaakt van wicker en staat stevig op de grond door het brede, ronde onderstel. Een prettige toevoeging is dat de Alatna hocker zowel in- als outdoor gebruikt kan worden!OutdoorBescherm de meubelen tegen harde regenval, nachtvorst en de winterperiode met een plasticfolie of beschermhoes. Indien mogelijk is het beter dat de meubelen binnenshuis overwinteren.

Materiaal
Wicker wordt gemaakt van een uit kunststof vervaardigde vezel en toont gelijkenissen met rotan. Het voordeel van wicker is dat deze ten opzichte van rotan minder wordt aangetast door invloeden van het weer. Wicker is licht in gewicht doordat het is gevlochten op een frame van aluminium. Hierdoor zijn de meubels makkelijk te verplaatsen en beschikken ze over degelijke stevigheid waardoor er op een uitstekende levensduur kan worden gerekend. Onze wicker wordt gemaakt door ervaren ambachtslieden die de ingewikkelde frames met de hand weven van geteste weerbestendige materialen.
Afmetingen
– Hoogte: 33 cm
– Breedte: 43 cm
– Diepte: 43 cm
– Gewicht: 5 kg
Onderhoud
Wicker is vrijwel onderhoudsvrij. Het item kan worden afgenomen met een zachte doek, milde zeep en water. Bij krassen, schrammen of haarscheurtjes moet het product onmiddellijk worden bijgewerkt met de juiste bijwerkproducten die alleen beschikbaar zijn voor veroverde velgen. De wicker items hebben een hoge vorm- en kleurvastheid.
Levering
Het artikel wordt geleverd in één pakket met een minimale afname van één stuk. Het artikel is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Bij binnenshuis gebruik: plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders aan de onderzijde van de poten, dit voorkomt beschadigingen.Eigenschappen:Merk: ExotanMateriaal: WickerMontage: Volledig afgemonteerd geleverdBreedte: 43 cmDiepte: 43 cmHoogte: 33 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie