WOOOD Outdoor Eettafel ‘Tablo’ kleur Naturel | 8714713135998

WOOOD Outdoor Eettafel Tablo kleur NaturelOutdoor eettafel met moderne uitstraling
Gepoedercoat zwart staal met houten tafelblad (fsc)
Speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik
H 75 x B 210 x D 81 cm
De Tablo outdoor eettafel van het merk WOOOD heeft een metalen A-poot met een strakke uitstraling en een tafelblad vervaardigd uit snelgroeiend Afrikaans zachthout genaamd Thermo Ayous. Het Ayous wat voor deze set gebruikt wordt is FSC gecertificeerd hout en dus afkomstig uit goed beheerde bossen. Omdat Ayous hout een open celstructuur heeft, kan het perfect thermisch verduurzaamd worden doormiddel van een behandeling met stoom of hitte zonder gebruik van chemicaliën. Het hout wordt tot wel 215° Celsius verwarmd. Door het “bakken” is Thermo Ayous beter bestand tegen vocht, uitzonderlijk stabiel en zal het jaren onderhoudsvrij blijven (Duurzaamheidsklasse I). Nadat het Ayous hout thermisch is behandeld, heeft het een mooie moderne en warme uitstraling en verandert door weersinvloeden om dan geleidelijk aan egaal te vergrijzen (net zoals tropisch hardhout). Om de natuurlijke kleur van Ayous houten meubelen te behouden, adviseren we om het hout te behandelen met de Exotan Teak sealer. Als het hout al is vergrijsd, is het belangrijk om het meubel eerst te reinigen met de Exotan Teak reiniger en vervolgens de Exotan Teak sealer aan te brengen.
De tafelpoot heeft een A-vorm en is gemaakt van een matzwart gepoedercoat stalen buisframe van 80 mm x 80 mm. De poten staan in een hoek van 74 graden.
Montagemateriaal en vloerbeschermers worden meegeleverd.Eigenschappen:Merk: WOOODMateriaal: Gepoedercoat stalen poten met houten tafelbladMontage: Poten zelf te monterenLengte: 210 cmBreedte: 81 cmHoogte: 75 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie