WOOOD Hanglamp ‘Safa’ Horizontaal, kleur Antique Brass | 8714713142545

WOOOD Hanglamp Safa Horizontaal, kleur Antique BrassHanglamp met chique, stijlvol designGemaakt van glas en metaal met antique brass coatingGeschikt voor twee lichtbronnen met E27 fitting (exclusief)Afmetingen: H 236 cm x ø 33 cm (hoogte kap: 13 cm)
Deze Safa hanglamp komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD en is gemaakt van metaal met een antique brass coating. De onderzijde is gemaakt van warm bruinkleurig glaswerk waardoor het licht een sfeervolle gloed krijgt.
De Safa is verkrijgbaar in een horizontale versie en een verticale variant. Deze horizontale versie heeft een metalen kap van 10 cm hoog en ø 33 cm. De onderzijde is van glas en heeft een hoogte van 3 cm. Het glaswerk is los te draaien om eenvoudig de twee lichtbronnen te installeren. Boven de lampenkap bevindt zich een metalen staaf om het draad te beschermen, deze is 21 cm hoog en ø 2 cm. Het draad heeft een totale lengte van 200 cm en valt in te korten in de plafondkap. De plafondkap is 2,5 cm hoog en ø 10 cm.
De WOOOD Safa hanglamp weegt ruim 3 KG en wordt geleverd met een duidelijke montage-instructie. Hierin wordt uitgelegd hoe de lamp aan te sluiten op de netstroom van de woning. Lees deze aandachtig.Eigenschappen:Merk: WOOOD ExclusiveMateriaal: Metaal met antique brass afwerking en glasMontage: Volledig afgemonteerd geleverdType fitting: E27Aantal fittingen: 2Breedte: 33 cmDiepte: 33 cmHoogte: 34 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie