WOOOD Hanglamp ‘Esila’ | 8714713142866

WOOOD Hanglamp EsilaRoyale hanglamp met spijlenframeGemaakt van metaal met zwarte coatingGeschikt voor een lichtbron met E27 fitting (exclusief)Afmetingen: H 233 cm x ø 50 cm (hoogte kap: 29 cm)
De WOOOD Esila hanglamp is van royaal formaat en hierdoor een ware eyecatcher. Esila is gemaakt van metaal draadwerk met een matzwarte coating. Het spijlenframe zorgt ervoor dat het licht zich speels verspreid door de ruimte. De riante Esila hanglamp is geschikt voor een lichtbron met een E27 fitting, Max. 230V en 25W. De lichtbron wordt niet bijgeleverd.
De kap van de Esila hanglamp heeft een hoogte van 29 cm en een doorsnede van 50 cm. Het draad is van plastic en heeft een lengte van 2 meter, dit kan ingekort worden door het draad boven de plafondkap uit te trekken en te verwerken. De plafondkap is 2,5 cm hoog en ø 11 cm. De onderzijde van de Esila hanglamp is open, via deze ø 14 cm opening kan de lichtbron worden ingedraaid.
De WOOOD Esila hanglamp wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding, waarin wordt uitgelegd hoe de hanglamp aangesloten kan worden op de netstroom van de woning. Lees deze aandachtig.Eigenschappen:Merk: WOOOD ExclusiveMateriaal: MetaalMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenType fitting: E27Aantal watts per lamp: 25Maximale lengte hangkabel: 200Breedte: 50 cmDiepte: 50 cmHoogte: 29 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie