Stalux Tv-meubel ‘Luuk’ 200cm, kleur zwart / zwart eiken | 6095651464497

Stalux Tv-meubel Luuk kleur zwart / zwart eikenMade in Holland!
De meubels van Stalux worden volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland, alles wordt gemaakt van duurzame en goed recyclebare materialen.
Het frame van Tv-meubel Luuk is gemaakt van staal, wat is afgewerkt met een super strakke poedercoating. Dit zorgt voor een perfecte bescherming en zeer lange levensduur.
De ingelegde bladen zijn gemaakt van duurzaam FSC-hout met de mooiste zwart eikenlook, welke wordt toegepast in de luxere keuken- en interieurbouw. Deze is sterk en volledig onderhoudsvrij!
Stalux = Kwaliteit
Stalux staat voor een hoge kwaliteit en lange gebruiksduur van de producten, Je krijgt dan ook 10 jaar garantie op het gepoedercoat stalen frame.Leverbaar in 2 verschillende afmetingen:150 cm200 cmEigenschappen:Merk: STALUXMateriaal: Gepoedercoat stalen frame met ingelegde bladen van duurzaam FSC-hout met prachtig zwart eikenlookMontage: Volledig afgemonteerd geleverdOverige info: Dit Tv-meubel is in Nederland gemaakt van duurzame materialen en is volledig onderhoudsvrijBreedte: 200 cmDiepte: 43 cmHoogte: 50 cmMaximum belastbaar gewicht: 50 kg

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie