Jesper Home Hocker ‘Kita’ Teddy, kleur Caramel | 7446000440454

Jesper Home Hocker Kita TeddyAaibaar comfort in drie kleuren. Combineer deze hocker met de Kita fauteuil of laat ‘m solo stralen. Perfect om een retro tint aan je interieur toe te voegen en ideaal voor in de kinderkamer. Probeer maar eens van deze hocker af te blijven!
Kita: aaibare vintage poef
De Kita footstool valt op door zijn zachte uitstraling. De zachte teddy stof nodigt uit tot zitten ofwel de voeten op te leggen ofwel te aaien. Probeer maar eens van deze mooie poef af te blijven! Kinderen vinden deze poef doorgaans geweldig. De Kita poef is verkrijgbaar in de kleuren cream, pink, green, beige en caramel.
Veelzijdig design voor elke woning
Deze poef combineer je natuurlijk perfect met de Kita fauteuil en geeft ieder modern interieur een retro touch. Maar ook in een Scandinavische woonstijl of een omgeving waarin natuurlijke materialen gebruikt worden komt de Kita poef goed tot zijn recht.Combineer je hem met de fauteuil of zet je ‘m solo in?Leverbaar in 4 verschillende kleuren:GroenRozeWitCaramelEigenschappen:Merk: Jesper HomeMateriaal: Poten: metaal, zitting: polyesterMontage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenBreedte: 60 cmDiepte: 49 cmHoogte: 38.5 cm

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie