Jesper Home Fauteuil ‘Sanno’ kleur Skyfall | 7446000373394

Jesper Home Fauteuil SannoSimpel. Elegant. Comfort. Kernwoorden voor een mooie eigentijdse fauteuil met hoge design factor. Inclusief los kussen voor in de rug. Verkrijgbaar in 2 smaakvolle naturel kleuren.
Met en zonder ruit stiksel – vier kleuren
Voor de liefhebber van trendy, strakke lijnen biedt Jesper Home de Sanno lounge zitting. De zitting is gestoffeerd met een duurzame 100% polyester, verkrijgbaar in stijlvol Cloud (lichtgrijs), Dijon (mosterd geel), Skyfall (zwart) en Buckwheat (beige/bruin). De buitenzijde van de zitting en het bijgeleverde zitkussen van de Cloud en de Dijon versie zijn voorzien van een subtiel ruit stiksel. De Buckwheat en Skyfall hebben dit niet: daardoor komt de gespikkelde eigenschap van de stof beter uit.
De Sanno stoel is een comfortabele fauteuil voor allerhande eigentijdse interieurs. Zet hem naast je design bank of bij grootmoeders kastje: Sanno verovert moeiteloos een mooi plekje in jouw huis.Leverbaar in 3 verschillende kleuren:CloudBuckwheatSkyfallEigenschappen:Merk: Jesper HomeMateriaal: Poten: metaal, zitting: stof (100% polyester)Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zettenHoogte armleuning: 56/62 cmZithoogte: 44 cmZitdiepte: 52 cmBreedte: 75 cmDiepte: 78 cmHoogte: 80 cmMaximum belastbaar gewicht: 140Draaibaar: Niet draaibaar

Wil je de actuele prijs weten? Klik hier voor meer informatie